el-GRen-US
el-GRen-US
Menu


Σταματήστε το πρόβλημα εν τη γενέσει του

Η καθημερινή προσαρμογή των τρεχόντων καθώς και των μελλοντικών ταμειακών ροών μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο κατά τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Σας προειδοποιεί και σας βοηθά να εντοπίσετε τα προβλήματα νωρίς, ώστε να μπορείτε να κάνετε σχέδια για την αναγκαία λύση. Σας καθοδηγεί με ασφάλεια μέσα στην ύφεση ώστε να επιτευχθεί σταθερή ανάπτυξη, και βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση σε επιπλέον χρηματοδότηση.»

Αυτό είναι, μακράν, ο πιο σημαντικός λόγος για τις προβλεπόμενες ταμειακές ροές


Αναπτυχτείτε σταθερά και αποφύγετε το overtrading

Οι πωλήσεις που κάνετε σήμερα είναι φυσικά η πηγή των αυριανών ταμειακών ροών. Ωστόσο επιπλέον παραγγελίες ή μια απροσδόκητα μεγάλη παραγγελία είναι δελεαστικό, αλλά μπορεί να είναι και μια επικίνδυνη κίνηση που συνεπάγεται επιπλέον κόστος για την εκπλήρωση της, γεγονός που μειώνει τις ταμειακές ροές σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπορεί να βάλετε σε μεγάλη πίεση βραχυπρόθεσμα τα οικονομικά σας..

Μπορείτε να κάνετε πολλαπλές προβολές για να δείτε σε οποιοδήποτε στάδιο στην επιχείρησή σας με πόσα επιπλέον χρήματα θα πρέπει να την χρηματοδοτήσετε, για παράδειγμα, με κάθε επιπλέον αύξηση 10% στις πωλήσεις.


Μείνετε ισχυροί όταν οι καιροί είναι δύσκολοι

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες στους όρους συναλλαγών της αγοράς, η καθημερινή ενημέρωση και πρόβλεψη των ταμειακών ροών θα μπορούσε να σας δώσει το πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με ακραίες συνθήκες, έχοντας μια ακριβή εικόνα για την αναμενόμενη ταμειακή θέση σας ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να είναι η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Κατά τη διαπραγμάτευση με τους πελάτες και τους προμηθευτές σας να χρησιμοποιήσετε τις προβλέψεις σας για να καθοριστούν οι όροι που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα μετρητά στην επιχείρηση ακριβώς όταν το χρειάζεστε (π.χ. με τη λήψη εισπράξεων ή διαπραγμάτευση χρονοδιαγράμματος στο χρόνο πληρωμών).

Σας υποδεικνύει να βρείτε τις αλλαγές που θα βελτιώσουν τις ταμειακές ροές και το οριακό κύκλο ζωής του ταμείου σας


Πλεύστε σε ήρεμα νερά

Ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, των προμηθευτών και των εργαζομένων είναι αρκετά αγχωτική. Όταν οι ταμειακές ροές είναι υπό έλεγχο, θα ξοδέψετε πραγματικά λιγότερο χρόνο για τη διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησης , όπως εισπράξεις , πληρωμές και τραπεζικές καταθέσεις.

Αυτό μπορεί να ελευθερώσει περισσότερο χρόνο για σημαντικούς πελάτες και την εξυπηρέτηση τους, καθώς και σε νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Γνωρίζοντας τα οικονομικά της επιχείρησής σας είστε έτοιμοι για ευκαιρίες και προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά σας.


Εξαλείψτε την πολυπλοκότητα

Το biQ Treasury ενσωματώνει εκτεταμένη παγίδευση σφαλμάτων για να βοηθήσει και να αποτρέψει τους χρήστες να εισάγουν σφάλματα κατά τη χρήση του, για παραδείγματα λάθη που μπορεί να προκύψουν σε υπολογιστικά φύλλα. Θα σας απαλλάξει από την υποχρέωση να γράφετε τις εκατοντάδες τύπων και ρουτινών και σας επιτρέπει να αφιερώνετε περισσότερο από το χρόνο σας για την έρευνα και την αξιολόγηση των προβλέψεων που προκύπτουν.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει αναλύσεις ευαισθησίας και να διερευνήσει εναλλακτικά σενάρια για τη βελτίωση των ταμειακών ροών.

 

Σας υποδεικνύει να βρείτε τις αλλαγές που θα βελτιώσουν τις ταμειακές ροές και το οριακό κύκλο ζωής του ταμείου σας